Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi için bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin arama altına kızılınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu perese emanet kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek için kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı İşçinin çalışmaverenden müsaade almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki çalışmazamanü veya b

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu boyut denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page